BESTUUR

Anouk Lambrechts

Bert Daems

Sam De Meulder

Walter De Feyter

Jo Braet

Bert Boons

Philip Maes

voorzitter

ondervoorzitter

secretaris - secretariaat@streven.be

penningmeester

webbeheer

verantwoordelijke decor & techniek

communicatie

LEESPLOEG

Wim Lommaert

Stan Meys

Rita Schlemper

De leesploeg van Streven zorgt voor het creatief opstellen van het volledige theaterseizoen, door veel theaterteksten te lezen en de beste ervan te selecteren, ge├»nspireerde regisseurs te zoeken en een optimale casting voor deze stukken op te maken. Hierbij beogen wij zowel het spelplezier van onze acteurs en actrices, als de fijne ervaring voor ons publiek.

Wij 'streven' er steeds weer naar kwalitatief hoogstaande voorstellingen tot een feest te maken voor zowel de makers als de kijkers.

REDACTIE

Nicole Vandenhove

Rita Schlemper

Erik Schoepen

Jo Braet

De redactie is eindverantwoordelijke voor alle teksten die Streven op u loslaat,

zowel gedrukt als digitaal. De input komt vooral van onze regisseurs en ook het internet is een goede inspiratiebron, maar we scherpen vaak onze eigen pen.

De dames van de redactie zijn notoire mierenneukers en proberen foutloze en verstaanbare lectuur af te leveren. Onze professionele grafisch vormgever zorgt voor de visuele presentatie in het kader van de huisstijl die hij ontworpen heeft.

De webbeheerder maakt het kwartet compleet. Hij is de broodnodige liaison met het bestuur om een tweesporenbeleid te vermijden.

Een strak jaarlijks productieschema is de ruggengraat van dit goed draaiend team.