top of page

BESTUUR

Dirk Scheers

Bert Daems

Bert Boons

Philip Maes

Ilse Van Hertbruggen

Sam De Meulder

Arne Vriens

ere-voorzitter

voorzitter

decor & techniek

communicatie

secretaris - secretariaat@streven.be

PR – promo – ondersteuning secretariaat

penningmeester

ARTISTIEKE CEL

Bert Daems

Rita Schlemper

Stan Meys

Philip Maes

Sam De Meulder

Jean-François D'hondt

De artistieke cel van Streven zorgt voor het creatief opstellen van het volledige theaterseizoen, door veel theaterteksten te lezen en de beste ervan te selecteren, geïnspireerde regisseurs te zoeken en een optimale casting voor deze stukken op te maken. Hierbij beogen wij zowel het spelplezier van onze acteurs en actrices, als de fijne ervaring voor ons publiek.

Wij 'streven' er steeds weer naar kwalitatief hoogstaande voorstellingen tot een feest te maken voor zowel de makers als de kijkers.

REDACTIE

Nicole Vandenhove

Rita Schlemper

Erik Schoepen

Bert Daems

De redactie is eindverantwoordelijke voor alle teksten die Streven op u loslaat,

zowel gedrukt als digitaal. De input komt vooral van onze regisseurs en ook het internet is een goede inspiratiebron, maar we scherpen vaak onze eigen pen.

De dames van de redactie zijn notoire mierenneukers en proberen foutloze en verstaanbare lectuur af te leveren. Onze professionele grafisch vormgever zorgt voor de visuele presentatie in het kader van de huisstijl die hij ontworpen heeft.

Bert Daems maakt het kwartet compleet. Hij is de broodnodige liaison met het bestuur om een tweesporenbeleid te vermijden.

Een strak jaarlijks productieschema is de ruggengraat van dit goed draaiend team.

FEESTCOMITE

Kristine Vandenberghe

Anouk Lambrechts

Brent Verhelst

Ilse Van Hertbruggen

Gerda Vandenbossche 

Het feestcomité is voornamelijk samengesteld uit fuifbeesten en drankorgels.

Die ervaring komt onze toneelgroep uitstekend van pas. Want er wordt jaarlijks gedineerd, regelmatig gevierd en onregelmatig gefeest. Het comité buigt zich regelmatig over vraagstukken als ‘Waar is dat feestje?’, ‘Moet er nog zand zijn?' en verlangens als ‘En we gaan nog niet naar huis, bijlange niet, bijlange niet’.

Het lijkt niet zo, maar er komt heel wat intellectuele arbeid en organisatietalent bij kijken om dit in goede banen te leiden. Dat doen zij dan ook met verve.

En een frisse pint. 

bottom of page